Lido - Tsunami 2:12

18.09.2017 14:16

ŠK LIDO Prírodovedec - Tsunami Záhorská Bystrica 2:12 (0:2, 2:4, 0:6)

Kanadské body: Gramblička 1+0, Letaši 1+0, Vico 0+1

Vylúčenia - 1:0

Strely  - 17:41

 

Úradujúci majster bol prvým súperom, ktorého tento rok Lido hostilo na domácej pôde. Ako prví sa presadili hostia, keď si Domino Žilka nešťastne tečoval strelu od Michala Steinhubela za Veningerov chrbát. Chvíľu na to chybnú rozohrávku Kovaľ v 100%-nej šanci nevyužil, no z následného závaru sme opäť inkasovali.

Druhá tretina bola ako zo zlého sna, keď sa najprv zrazil Slezák s Jakubíkom náš leftwinger skončil so zlomeným nosom v rukách zdravotníčky. V následných piatich minútach zničilo Tsunami našu loďku plnú námorníkov štyrmi gólmi v rade a nezastavil to ani timeout po 4. góle. Malú iskierku nádeje ešte vykresali Letaši po chybe hostí a Gramblička po výbornej predbránkovej práci Martišoviča, no to bolo to posledné, na čo sa Liďáci zmohli.

Tretia tretina už bola exhibícia zo strany Záhorákov, v ktorej sa už len bavili hrou a dali "pravým rangers" 6 gólov. V zápase tak dostali šancu mladší a menej skúsení hráči, svoj extraligový debut si odbil už aj Adam Varga.   

 

Potešilo: nič

Sklamalo: odovzdanosť za nepriaznivého stavu, 2 vstrelené góly, 17 striel na bránu

 

Mužom v modrom nezostáva nič iné ako zabudnúť, že sa takýto zápas odohral a pripraviť sa na súboj proti druhému minuloročnému finalistovi, ktorý odohráme opäť doma, konkrétne 24.9. o 17:30 v ŠH Elán. Ďakujeme divákom, ktorí si našli cestu na zápas a aj tým, ktorí si ju nájdu už teraz cez víkend!

 

Foto: Karin Grambličková

Autor: Pavol Veninger