Ostatní sa len hrajú že sú tím, no my tím naozaj sme - René Slezák

11.03.2016 09:50

 

Po dlhšej dobe si predstavíme ďaľšieho hráča Lida. Nie je ním nik iný chlapec, ktorý je známy od Šastína až po Jablonicu. V Lide sa prvýkrát predstavil v baráži o extraligu proti Detve, a odvtedy je neodmysliteľnou súčasťou Lida. Hlavný tvorca zábavy na tréningoch a v šatni, vyznávač parížskeho šalátu a šťastný majiteľ mocného "záhorackého zápästíčka ™ ", ktorým môže ohýbať traverzy. Chalan, ktorý s loptičkou na palici pred prázdnou bránou ešte hľadá, komu by nahral. Predstavuje sa nám René Slezák.

 

Predstav sa našim čitateľom tejto stránky, kto si, odkiaľ pochádzaš a ako si sa dostal k florbalu.

Volám sa René Slezák ale v Lide skorej známy ako Renči, pochádzam "ze Záhorá, konkrétnejší ze Senice" a k florbalu som sa dostal na základnej škole keď som robil chlapcom párečky popri hokeji.

 

S prehľadom si zvíťazil v počte trestných minút v základnej časti mužskej extraligy, čo by si odkázal chalanom, ktorí skončili za tebou, na čom by mali popracovať?

Začať papať viacej chlebíka. Ale nie ....na toto ocenenie nie som vôbec pyšný a pokiaľ pri florbale zostanem aj nabudúcu sezónu verím, že sa neocitnem ani v prvej 10tke. Je to veľký skok z mestskej ligy či z extraligy hokejbalu čo sa pravidiel týka.

 

hrdý majiteľ žltého trička pre najviac trestaného hráča mužskej extraligy 2015/2016

 

Ktorý rozhodca je tvoj najobľúbenejší?

Najlepšia dvojica je pre mňa Sklenica a Beňo.(pozn.: jediní, čo mu ešte nedali dvojku)

 

Dostal si sa aj do All Star Game UPC florbalovej ligy, a to sa pritom nevieš ani pomodliť Otčenáš, o Zdravase ani nehovoriac, vedia koho si UPCčkári pozvali do svojho chrámu?

Áno je to pocta ale musím skonštatovať že nevedia. Keby vedeli tak nehlasujú :D ....ale Otčenáš viem ty farizej! 

 

Lámeš hokejky ako zápalky, je na vine to povestné záhorácke zápästíčko ™ ?

Určite a taktiež hokej/balová technika streľby, v priebehu sezóny som zlomil 6 palíc a dve čepele len tak pre zaujímavosť divákov :D

záhorácke zápastíčko ™ v akcii, reďkovka nemá najmenšiu šancu

Prečo si nekandidoval do volieb 2016?

Preto lebo by sa zaviedli fyzické tresty na každého kto stojí za Hranolom a jemu podobným.

 

Naozaj podľa Teba Bašista nemá kamarátov?

Je to pravda, bolo to dokonca raz aj na Markíze. Neviem prečo je tomu tak, Bači sa mi vidí a určite by som ho opáčil. (Nižnáslang)

 

Koho máš z Lida najradšej a kto ti nesadol?

Sadli mi úplne všetci, lepší kolektív som nezažil. Naozaj. Ostatní sa len hrajú že sú tím, no my tím naozaj sme. Napr. keď Vladis potrebuje doplniť Vitamín M v McDonalde tak všetci ideme ochotne s ním na Big Tasty. A nemám rád trénera vždy, keď ma posadí že som niekoho fauloval.

 

Prečo nemáš rád mesto Liptovský Mikuláš?

Pretože si sa tam narodil a vyrábajú tam hnusnú Demänovku. (Pozn.: ďakujeme za túto inteligentnú odpoveď)

 

Myslíš, že parížsky šalát je vhodná strava pre športovca?

To sú raňajky šampiónov bez pochýb! Aj Žigo by to isto potvrdil. Touto cestou ho pozdravujem, viem že to sleduje tak ako aj každý náš zápas.

 

V Košiciach si Florku strelil hetrik, na plochu priletela dokonca šiltovka, spokojnosť?

O spokojnosti ťažko hovoriť, kedže to bol už niekoľký súper nad ktorým sme mali vyhrať a nezvládli sme to. To iba ty si počítaš góly aj na tréningu.

 

Ako si spomínaš na posledný výjazd do Košíc v základnej časti a čo by si chcel odkázať Aďovi Riegerovi?

Ten dopadol zle, keďže zo 6tich bodov sme doviezli úbohý 1. Aďo Bieber je dobrý chalan a preto mu odkazujem: Rizoto top, Rangers top, Jágr top, Nohy top, Palo Weiner top, Hobbit z Manhattanu top a samozrejme Zuccarelo powerplay goal top. 

 

Ďakujeme Renému za svojský rozhovor a želáme cez víkend veľa bodov a žiadne trestné minúty. :)

 

JH